УКРАЇНА
ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ МІСТА ТОРЕЦЬК
ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

2019-12-26
м. Торецьк
№996р

Про затвердження Стратегії розвитку Торецької об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року

З метою забезпечення сталого економічного та соціального розвитку Торецької громади, розглянувши Стратегію розвитку Торецької об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року (далі – Стратегія), відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.11.2015 № 932 «Про затвердження Порядку розроблення регіональних стратегій розвитку і планів заходів з їх реалізації, а також проведення моніторингу та оцінки результативності реалізації зазначених регіональних стратегій і планів заходів», керуючись статтею 4, частиною 3 статті 6 Закону України «Про військово-цивільні адміністрації»

  1. Затвердити Стратегію (Додаток 1).

  2. Відділам, структурним підрозділам Торецької ВЦА, підприємствам, установам та організаціям усіх форм власності враховувати основні положення Стратегії при розробці бюджету, плану соціально — економічного розвитку громади та щорічних програм.

  3. Затвердити склад Комітету з впровадження Стратегії (Додаток 2).

  4. Затвердити положення про Комітет з впровадження Стратегії (Додаток 3).

  5. Відділу внутрішньої та інформаційної політики (Сорокіна) забезпечити всебічне висвітлення процесу реалізації Стратегії в засобах масової інформації.

  6. Координацію роботи за ходом виконання даного розпорядження покласти на заступника керівника військово-цивільної адміністрації Євсікова Ю.М., контроль залишаю за собою.

Керівник військово-цивільної адміністрації                                                       Я.Д. Руденко

Додаток