УКРАЇНА
ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ МІСТА ТОРЕЦЬК
ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
КЕРІВНИКА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

2019-05-28
м. Торецьк
№399р

Про виділення коштів на капітальний ремонт житлового фонду об’єднань співвласників багатоквартирних будинків на умовах співфінансування

Для забезпечення ефективного управління спільним майном багатоквартирних будинків міста, згідно до «Міської програми стимулювання створення та підтримки діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у м. Торецьк на 2017-2019 роки», затвердженої   рішенням Торецької міської ради від 27.12.2016 № 6/93-18 и продовженої розпорядженням керівника військово-цивільної адміністрації від 20.09.2017 № 90р «Про продовження дії рішень», розглянувши протокол засідання комісії розгляду заяв на співфінансування для проведення капітального ремонту № 2 від 19.03.2019р, відповідно до Законів України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», «Про приватизацію державного житлового фонду», постанови Кабінету Міністрів України від 08.10.1992 р. № 572 «Про механізм впровадження Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», керуючись пунктом 2 частини 1 статті 4 та пунктами 4, 8 частини 3 статті 6 Закону України «Про військово-цивільні адміністрації»

1. Виділити кошти з місцевого бюджету на умовах  співфінансування:

1.1  Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Добробут та злагода» в розмірі 70441,00 грн, що становить 70 % від загальної потреби на проведення робіт з капітального ремонту відмостки навколо багатоквартирного будинку розташованого за адресою: м. Торецьк, вул. В. Сорочука, 12.

1.2 Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Грін хауз, 15» в розмірі  47443,00 грн, що становить 70% від загальної потреби на проведення робіт з капітального ремонту відмостки навколо багатоквартирного будинку, розташованого за адресою: м. Торецьк, вул. Лісна, 15.

1.3 Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Лідія-1» в розмірі 173362,00 грн, що становить 70% від загальної потреби на проведення робіт з капітального ремонту шиферної покрівлі, заміна вікон в містах загального користування на металопластикові та вхідних дверей в під’їздах багатоповерхового будинку, розташованого за адресою: м. Торецьк, вул. Герцена, 13.  

1.4 Асоціації об’єднань співвласників багатоквартирних будинків «Нью-Йорк» для об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Наш будинок Маяковського 12» в розмірі 36413,00 грн, що становить 70% від загальної потреби на проведення робіт з капітального ремонту, а саме заміна вікон в містах загального користування на металопластикові в багатоповерховому будинку розташованого за адресою: м. Торецьк, вул. Маяковського, 12.

2. Фінансовому управлінню (Чуєва) профінансувати вищевказані витрати згідно звернення головного розпорядника бюджетних коштів – управління житлово-комунального господарства.

3. Управлінню житлово-комунального господарства (Герт) здійснити розрахунок з об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків відповідно до укладених договорів на виконання робіт.

4. Координацію виконання розпорядження покласти на Управління житлово-комунального господарства військово-цивільної адміністрації м Торецьк Донецької області (Герт), контроль на заступника керівника військово-цивільної адміністрації м. Торецьк Донецької області Винника С.С.

Заступник керівника

військово-цивільної  адміністрації                                                                                   С. С. Винник