тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

“Право на здоров’я” забезпечує тимчасовий прихисток для ВПО та постраждалих жінок у містах Київ та Ужгород

“Право на здоров’я” забезпечує тимчасовий прихисток для ВПО та постраждалих жінок у містах Київ та Ужгород
За підтримки міжнародної організації “Право на здоров’я” (HealthRight International) в Україні ВПО та жінки, які постраждали від домашнього насилля можуть отримати тимчасовий прихисток у Соціальній квартирі. Проєкт реалізовано у двох містах: Київ та Ужгород.
Про допомогу:
У Соціальній квартирі для жінок з дітьми “Право на здоров’я” ВПО вагітні й жінки з дітьми, а також ті, що постраждали від сімейного насильства можуть отримати безпечний тимчасовий притулок, життєво важливі соціальні, медичні, а також юридичні послуги. Проєкт реалізується у двох містах: Київ та Ужгород. Клієнтки проживають в обладнаних кімнатах для мам з дітьми. Організатори забезпечують їх харчовими продуктами й засобами гігієни. Є обладнана кухня, душ і пральна машинка. Мультидисциплінарна команда фахівців враховує потреби кожного мешканця Квартири:
Надається комплексна правова, соціальна та психологічна допомога для подолання складних життєвих обставин в індивідуальній та груповій формах роботи;
Допомога в отриманні медичних послуг, укладанні декларації з сімейним лікарем, забезпечення консультації педіатра й гінеколога;
Сприяння в доступі до освітніх послуг для дітей;
Підшуковують варіанти подальшого влаштування жінок в громадах.
Куди звертатися:
Адреса Соціальної квартири є конфіденційною інформацією й не розголошується заради безпеки жінок з дітьми, які отримують послуги. Отримати консультацію щодо влаштування до Соціальної квартири у місті Києві можна за телефоном: 0676277077, 0931528906. За детальною інформацією з приводу соціального житла у місті Ужгород звертайтеся за телефоном: 0990080324.