https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Як оформити паспорт громадянина України та паспорт громадянина України для виїзду за кордон

Як оформити паспорт громадянина України та паспорт громадянина України для виїзду за кордон.

В Центрі надання адміністративних послуг міста Торецька з червня 2019 року розпочали надаватись послуги з оформлення біометричного паспорта громадянина України (ID- паспорт) та біометричного паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Що таке біометричний паспорт? Це документ з вбудованим чіпом, на якому містяться ваші біометричні дані – відбитки пальців рук, фотографія і підпис. Термін дії таких паспортів для дорослих – 10 років, для дітей – 4 роки.

Для отримання послуги при собі необхідно мати: паспорт громадянина України, реєстраційну картку платника податків (ідентифікаційний код), у разі потреби, свідоцтво про шлюб, свідоцтво про народження, довідку про реєстрацію місця проживання та квитанцію про сплату.

Вартість послуги складає:

– Оформлення паспорта громадянина України  (крім оформлення першого паспорта) у строк: не пізніше ніж 20 робочих днів – 372 грн.

– Оформлення паспорта громадянина України  (крім оформлення першого паспорта) у строк: не пізніше ніж 10 робочих днів – 498 грн.

– Оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон у строк: не пізніше 20 робочих днів – 733 грн.

– Оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон у строк: не пізніше 7 робочих днів – 1085 грн.

Для того, щоб оформити такий паспорт Вам необхідно звернутись до Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП), який знаходиться за адресою: місто Торецьк, вул. Дружби, 24. Попередній запис проводиться за телефоном – 0892502128, або на сайті Торецької міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області в розділі.                  Зняття біометричних даних в тому числі фотографування проводиться під час оформлення послуги безпосередньо в ЦНАПі. Сплатити за послугу також можливо в приміщенні  ЦНАПу за допомогою терміналу.

Повідомляємо, що отримати готовий паспорт можливо після спливу терміну його виготовлення особисто замовником (власником паспорту). При отриманні документу проводиться ідентифікація особи за допомогою відбитків пальців рук або фото.

Після отримання послуги, Ви зможете залишити свої відгуки в Книзі відгуків та пропозицій, яка знаходиться в великій залі ЦНАПу або відсканувавши QR-код з посиланням на онлайн анкету.

Запрошуємо Вас до Центру надання адміністративних послуг міста Торецька – де Ви зможете отримати адміністративні послуги в зручних умовах!  Ми працюємо для Вас!

#торецьк_info