https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

З 8 січня 2022 року набули чинності зміни до Закону України «Про рекламу» щодо протидії дискримінації за ознакою статті

Шановні роботодавці!
 
Звертаємо Вашу увагу, що з 8 січня 2022 року набули чинності зміни до Закону України «Про рекламу» щодо протидії дискримінації за ознакою статті.
Зокрема статтею 24-1 Закону забороняється:
– зазначати вік кандидатів;
– пропонувати роботу лише жінкам або чоловікам (за винятком специфічної роботи, яка може виконуватися виключно особами певної статі);
Також забороняється висувати вимоги:
– що надають перевагу жіночій або чоловічій статі, представникам певної раси, кольору шкіри (крім випадків, визначених законодавством та випадків специфічної роботи, яка може виконуватися виключно особами певної статі);
– щодо політичних, релігійних та інших переконань;
– щодо членства у професійних спілках або інших об’єднаннях громадян;
– щодо етнічного та соціального походження;
– щодо майнового стану;
– щодо місця проживання;
– за мовними або іншими ознаками.
Текст реклами про діяльність суб’єкта господарювання, що надає послуги з посередництва у працевлаштуванні в Україні, повинен містити примітку, що отримувати від громадян, яким надано послуги з пошуку роботи та сприяння у працевлаштуванні, інші пов’язані з цим послуги, гонорари, комісійні або інші винагороди забороняється.
За порушення вимог цієї статті рекламодавець сплачує до державного бюджету штраф у десятикратному розмірі мінімальної заробітної плати, встановленої законом на момент вчинення порушення.
Отримати допомогу та консультацію щодо підготовки та подання інформації про вакансії Ви можете в Торецькому міському центрі зайнятості, звернувшись до свого консультанта роботодавця.
 
Торецький міський центр зайнятості
#торецьк_info