https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Друга стратегічна сесія в межах реалізації проєкту “На лінії зіткнення”

23 грудня 2021 року за участі керівного складу Торецької міської ВЦА відбулась в онлайн режимі друга стратегічна сесія у Торецькій громаді у межах реалізації громадськими організаціями «Стратегії розвитку громад» та «Сильні громади» проєкту «На лінії зіткнення». До заходу долучились представники структурних підрозділів та відділів Торецької міської ВЦА, бізнесу та громадськості.

В межах проєкту діє Коаліція, до числа якої входять активні представники громадського сектору, підприємці, представники військово-цивільних адміністрацій з громад на лінії зіткнення. Мета Коаліції – спільними зусиллями всіх зацікавлених сторін подолати проблеми прифронтових громад та закласти умови для їх сталого розвитку та подальшого процвітання шляхом адвокації політик та рішень на регіональному та національному рівнях.

Під час заходу визначили актуальні проблеми громади по напрямках «Місцевий розвиток», «Інфраструктура громади», «Місцева демократія» та їх пріоритетність з метою розробки карти реформ у громаді.

#торецьк_info