https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

День Гідності та Свободи у Торецькій громаді

 21 листопада вже традиційно українці святкують День Гідності та Свободи. Цього ж дня відзначається День десантно-штурмових військ Збройних Сил України.
Розпочалось заходи з виставки військової техніки, яку представили військовослужбовці 46-ї окремої десантно-штурмової бригади.
Покладанням квітів до Каменю пам’яті й до Пам’ятного знаку захисникам України, полеглим за визволення міста Торецьк, та хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників України, полеглих за визволення міста Торецьк керівник Торецької міської військово-цивільної адміністрації Василь Чинчик та його заступники.
Продовжилися заходи на центральній міській площі. З нагоди Дня Гідності та Свободи та Дня десантно-штурмових військ Збройних Сил України за зразкову військову дисципліну, сумлінне виконання службових обов’язків медалями «За оборону міста Торецьк», грамотами керівника Торецької міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області та цінними подарунками нагороджені військовослужбовці 46-ї окремої десантно-штурмової бригади.
Напередодні Дня Гідності та Свободи за ініціативи Торецької міської військово-цивільної адміністрації відбувся міський онлайн-конкурс читців прози та поезії «З любов’ю до України». Керівник Торецької міської ВЦА Василь Чинчик подякував небайдужим жителям громади, які взяли участь у конкурсі, та вручив грамоти й пам’ятні подарунки переможцям конкурсу.
Завершилися заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи й Дня десантно-штурмових військ Збройних Сил України нагородженням команд, які взяли участь у змаганнях з мініфутболу, та традиційною польовою кухнею від військових.
День Гідності та Свободи увійшов в історію як незаперечний доказ відродження української нації, що об’єдналась в єдиній, соборній і незалежній державі. Висловлюємо глибоку повагу всім захисникам України, що стоять на варті суверенітету та територіальної цілісності нашої держави. Слава Україні!
 
#торецьк_info
Возможно, это изображение (4 человека и люди стоят)