тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів і багажу на автобусних маршрутах загального користування

ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проєкту регуляторного акту – проєкту розпорядження керівника Торецької міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів і багажу на автобусних маршрутах загального користування»
 
Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проєкт регуляторного акту – проєкт розпорядження керівника Торецької міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів і багажу на автобусних маршрутах загального користування».
 
Даний проєкт регуляторного акту розроблено з метою приведення тарифу на проїзд у громадському автотранспорті до економічно обґрунтованого рівня.
 
Розробник – Управління житлово-комунального господарства Торецької міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області (далі – УЖКГ Торецької міської ВЦА).
 
З проєктом розпорядження та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Торецької міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області в розділі «Регуляторна діяльність» – рубрика «Оприлюднення проектів РА», «Аналіз регуляторних актів».
 
Зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акту приймаються в друкованому або електронному вигляді протягом одного календарного місяця з дня його опублікування розробником у робочі дні тижня з 8:00 до 17:00 (п’ятниця до 16:00) години (перерва з 12:00 до 12:48) за адресою: 85200, Донецька обл., м. Торецьк, вул. Героїв праці, 3 (перший поверх), кабінет № 5, УЖКГ Торецької міської ВЦА та електронному вигляді на E-mail: inbox@toretsk-rada.gov.ua, jkhtoretsk@gmail.com.
Торецька міська ВЦА
#торецьк_info