тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Відбулось засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

17 листопада відбулось засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням керівника Торецької міської  військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області Василя Чинчика.

Протягом засідання розглянуті питання щодо запобігання  поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території Торецької громади, нагальні питання щодо забезпечення життєдіяльності міста.

З  22 листопада 2021 року для учнів 5-11 класів закладів освіти відновлюється освітній процес у звичайному режимі. Відповідне рішення прийняте міською  комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Крім того, на розгляд комісії винесене питання щодо коригування вартості проїзду в громадському транспорті у зв’язку з підвищенням цін на паливо. Відповідним спеціалістам надані доручення щодо розрахунку вартості проїзду з наданням відповідних аргументованих розрахунків та представленням їх на наступному засіданні міської комісії.

 

#торецьк_info

Возможно, это изображение (1 человек и в помещении)

Возможно, это изображение (3 человека, люди сидят, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (3 человека, люди сидят и в помещении)

 

Возможно, это изображение (5 человек, люди сидят, люди стоят и в помещении)