https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

17.09.2021 – Конкурс на заміщення вакантної посади до УСЗН

Торецька міська військово-цивільна адміністрація Бахмутського району Донецької області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади в Управлінні соціального захисту населення Торецької міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області:

  – спеціаліста 1 категорії сектору прийняття рішень відділу грошових виплат та компенсацій, на період відпустки основного працівника по догляду за дитиною до досягнення нею 3-річного віку.

Вимоги до кандидатів: вища освіта не нижче ступені бакалавра (соціальний робітник, економічна), досконале володіння українською мовою, вміння працювати на комп’ютері.

До конкурсної комісії надаються наступні документи:

  • заява про участь у конкурсі;
  • заповнена особова картка (форма П-2ДС) з відповідними додатками;
  • дві фотокартки розміром 4 х 6 см;
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • копія документа, який посвідчує особу;
  • копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);
  • довідка про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функції держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції».

Додаткова інформація щодо розміру та умов оплати праці надається Управлінням соціального захисту населення Торецької міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області за номером телефону: (06247) 4–06-51.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про конкурс у Торецькій міській військово-цивільній адміністрації Бахмутського району Донецької області за адресою:   м. Торецьк, вул. Маяковського, б. 24 а, 1й поверх, каб.1.7, телефон (06247) 4-36-14.

  Після закінчення строку подання документів претенденти здають екзамен про перевірку та оцінку знань Конституції України, Законів України «Про військово-цивільні адміністрації», «Про місцеве самоврядування в Україні» (в часті делегованих повноважень), «Про запобігання корупції», та законодавчі акти відповідно до специфіки функціональних повноважень Управлінням соціального захисту населення.