тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Співпраця заради розвитку

З метою налагодження конструктивної співпраці з місцевим бізнесом при Торецькій міській військово-цивільній адміністрації Бахмутського району Донецької області сформована КООРДИНАЦІЙНА РАДА З ПИТАНЬ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТОРЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ.
Відповідне розпорядження від 01.09.2021 № 237р, напередодні Дня підприємців, підписав керівник Торецької міської ВЦА Василь Чинчик, зазначивши при цьому:

«Я хочу досягти відкритого діалогу між владою і бізнесом. Зокрема, щоб підприємці активно брали участь у житті громади, пропонували нові проєкти для спільної реалізації, залучали інвестиції, створювали нові робочі місця, адвокатували власні інтереси та посилювали свій вплив на прийняття суспільно-важливих рішень, відверто говорили про свої проблеми. А ми, в свою чергу, будемо забезпечувати їм комфортні умови роботи та сприяти у створенні сприятливого середовища для поліпшення бізнес-клімату. Основна наша мета – не просто обговорювати проблеми підприємців, а знаходити спільні шляхи їх вирішення. Міська влада завжди відкрита для співпраці і готова напрацювати спільний план дій задля сталого розвитку Торецької громади. Я впевнений, що ця ініціатива об’єднання буде вдалим прикладом розвитку локальної демократії. У Торецькій громаді зареєстровано понад двох тисяч суб’єктів підприємництва, у кожного з яких є реальна перспектива увійти до новоствореної Ради. Якщо задуманому судиться збутися, то Рада стане саме тією рушійною силою змін на краще».
Перше скликання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва з концепцією подальшої роботи та шляхів взаємодії планується провести на початку жовтня, де зможуть взяти участь не тільки її члени, а й всі небайдужі представники бізнесу Торецької громади.
СПІВПРАЦЮЄМО ЗАРАДИ РОЗВИТКУ!
Ознайомитися з розпорядженням керівника Торецької міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області від 01.09.2021 року № 237р можна за посиланням https://www.toretsk-vca.gov.ua/…/3535:u-zviazku-z…
Відділ розвитку малого бізнесу та підприємництва