тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

12.08.2021р. з 10.00 до 12.00 на території, прилеглій до Торецького міського центру зайнятості, проводитиметься захід для молоді «Обираємо майбутнє разом!»

12 серпня до Міжнародного дня молоді на Донеччині відбудеться загальнообласний ярмарок вакансій для молоді «Обираємо майбутнє разом!», який пройде у кожному місті та районі регіону. Захід організовується Донецькою обласною службою зайнятості.

Ярмарок проходитиме з метою прискорення працевлаштування незайнятого населення, оперативного задоволення потреб роботодавців у кадрах, підвищення рівня інформованості населення щодо послуг та можливостей служби зайнятості.

Робота заходу буде організована у 4-х локаціях:

1.«Твоя кар’єра», в рамках якої відбудуться презентації роботодавців, а представники мобільних груп рекрутерів проведуть анкетування пошукачів роботи.

2.«Твоя можливість», де учасникам буде презентовано професійні, професійно-технічні, вищі заклади освіти Донецької області та інших регіонів країни.

3.«Твій вибір»-під час роботи цієї локації присутні пройдуть експрес-тестування, їм буде надана практична та методична допомога в складанні резюме. Окрім цього, фахівцями служби зайнятості буде проведено низку майстер-класів.

4.«Твій успіх», в рамках якої з учасниками працюватимуть представники соціальних партнерів, міжнародних організацій, молодіжних центрів тощо. До роботу у цій локації будуть запрошення експерти бізнесу, які наглядно продемонструють свою продукцію або презентують власний досвід.

Запрошуємо до участі в заході!