тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

21 липня відбулися заходи з нагоди сьомої річниці звільнення міста Торецьк від російської окупації.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку захисникам України, полеглим за визволення міста Торецьк, могил захисників на Алеї Героїв Миколі Кренджеляку та Геннадію Парасочці, пам’ятного знаку на честь військовослужбовців, які віддали життя за незалежність України в районі населеного пункту Торецьк, вшанували пам’ять загиблих захисників. Капелани отець Віталій Мензак та отець Юрій Чекановський помолились за героїв, які віддали життя за волю України.

У заходах взяли участь голова Донецької обласної адміністрації, керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко, заступники голови Донецької обласної державної адміністрації Юлія Костюніна та Вадим Філашкіна, тимчасово виконуючий обов’язки Камандувача об’єднаних сил генерал-майор Віктор Ганущак, керівник Торецької міської військово-цивільної адміністрації Василь Чинчик та його заступники, голова Бахмутської районної адміністрації Олексію Рослов та його заступник, голова Бахмутскої районної ради Світлана Кіщенко, керівник військово-цивільної адміністрації м. Авдіївка Віталій Барабаш, військовослужбовці, мешканці Торецької громади.
З нагоди річниці звільнення міста Торецьк від російської окупації відбулись урочистості на центральній площі міста. Почесними грамотами та подяками голови Донецької обласної державної адміністрації, нагородами від командування ООС, грамотами керівника Торецької ВЦА відзначили громадян та підприємства міста, які зробили значний внесок у розбудову Торецької громади.
Разом з тим керівник Торецької ВЦА Василь Чинчик вручив військовослужбовцям медалями «За оборону Торецька».
Продовжились заходи в ПК «України», де відкрили оновлену постійну експозицію, присвячену загиблим учасникам Євромайдану та російсько-української війни. Для поповнення експозиції Павло Кириленко подарував організаторам «Книгу пам’яті 2014 – …» та «Літопис російсько-української війни», видані силами Донецької ОДА та державний прапор й прапор Донецької області.
Святкові заходи з нагоди сьомої річниці звільнення міста Торецьк від російської окупації продовжаться о 16:00 в парковій зоні «Пергола» та на центральній міській площі.
Возможно, это изображение (2 человека)
Возможно, это изображение (5 человек, люди стоят, люди гуляют и на открытом воздухе)
Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят, на открытом воздухе и дерево)