https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

До уваги громадян, що перебувають на квартирному обліку за статусом дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування, особи з їх числа!

Торецька міська військово-цивільна адміністрація Бахмутського району Донецької області інформує, що відповідно до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 26 травня 2021 р. № 615, зазначені особи мають право на отримання житла за рахунок субвенції з державного бюджету або призначення грошової компенсації на придбання житла.

 

До списків на отримання житла будуть включені особи, що пройшли перереєстрацію відповідно до пункту 25 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень.
Запрошуємо громадян, що перебувають на квартирному обліку за вказаним статусом та не здійснили перереєстрацію у 2020 році, до 01.08.2021 звернутися до УЖКГ Торецької міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області (м. Торецьк, вул. Героїв праці, 3, 1- поверх, щодня, вихідний – субота, неділя, 8:00- 17:00, перерва: 12:00- 12:48, тел. (06247) 4-19-33) з метою перевірки та оновлення даних облікових справ.
Також, нагадуємо, що відповідно пункту 25 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень, щороку, з 1 жовтня по 31 грудня проводиться перереєстрація громадян, що перебувають на квартирному обліку, в ході якою перевіряються облікові дані (перереєстрація здійснюється за вищевказаною адресою).
УЖКГ Торецької міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області