https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Коли батьки абітурієнтів допомагатимуть дітям обирати вуз та здавати ЗНО, їм може не вистачити ресурсів шукати інформацію про інші справи.

Коли батьки абітурієнтів допомагатимуть дітям обирати вуз та здавати ЗНО, їм може не вистачити ресурсів шукати інформацію про інші справи. Втім, вони важливі. Тож ділимось корисною інформацією щодо проходження медогляду
Для вступу у вищий навчальний заклад абітурієнтам потрібна довідка № 086/о. Це – єдиний медичний документ для подання до приймальних комісій навчальних закладів всіх рівнів акредитації.
Довідку № 086/о можна отримати у сімейного лікаря, з яким у дитини укладена декларація. Але спочатку сімейний лікар призначає необхідні обстеження, аналізи та консультації у вузьких спеціалістів та видає електронні направлення на їх проходження.

Сімейний лікар заповнює довідку на підставі записів у медичній карті, зроблених щеплень, а також результатів всіх обстежень, потрібних для оцінки стану здоров’я абітурієнта.
Результати лабораторних досліджень, які проведені більше як за місяць, а флюорографічного більше ніж один рік до дати видачі довідки, не дійсні.
Вузькі спеціалісти вносять у довідку висновки про стан здоров’я абітурієнта власноручно та завіряють записи особистими печатками, штампами-кліше і підписом.
Перед вступом у вищий навчальний заклад абітурієнтам потрібно пройти таких лікарів та обстеження:
– хірург;
– невропатолог;
– окуліст;
– отоларинголог;
– флюорографія;
– інших спеціалістів, призначених сімейним лікарем, педіатром чи терапевтом.
Пройти консультації у вузьких спеціалістів безоплатно можна у КНП «ЦМЛ» м. Торецька. Із направленням сімейного лікаря медогляд буде безоплатним.
Адміністрація КНП «ЦПМСД» м. Торецька