https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Питання працевлаштування молоді вирішували на Раді роботодавців

Питання попередження молодіжного безробіття та налагодження ефективної комунікації роботодавців із закладами освіти щодо працевлаштування випускників професійно – технічних навчальних закладів обговорювали 17 червня на засіданні Ради роботодавців в Торецькому міському центрі зайнятості.

В ході заходу, з огляду на результати анкетування випускників Торецького професійного ліцею, піднімалось питання надання перших робочих місць молоді роботодавцями міста.  А з метою закріплення їх на підприємствах, запровадження заходів з професійної та психологічної адаптації випускників в виробничому середовищі.

Присутні роботодавці підтвердили свої наміри щодо прийняття на постійну роботу випускників Торецького професійного ліцею, які проходили у них виробничу практику.

Питання, які були висвітлені на засіданні Ради роботодавців, завжди були і є актуальними.  І, як зазначили члени Ради, тільки спільна робота у вирішенні питань працевлаштування випускників може дати позитивні результати та сприяти тому, щоб молодь залишалась жити та працювати у рідному місті.