https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

УКРАЇНА ЯРМАРКУЄ! ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У СОРОЧИНСЬКОМУ ЯРМАРКУ!

З 17 по 22 серпня 2021 року в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області відбудеться традиційний Національний Сорочинський ярмарок – окраса Полтавщини і України.
Захід присвячується 30-й річниці Незалежності України, він внесений до переліку офіційних заходів до цієї знаменної дати.
Організатори ярмарку – ТОВ «Сорочинський ярмарок» запрошують взяти участь у заході приватних підприємців, народних майстрів, самодіяльні колективи, заклади громадського харчування та розваг.
Офіційне відкриття 17 серпня об 11-00 год.

Сорочинський ярмарок сьогодні є найбільшим, найкращим і найвідомішим ярмарково-виставковим заходом, у якому щороку беруть участь підприємства, приватні підприємці, майстри народних промислів, заклади громадського харчування, організатори колективних експозицій, пісенні, танцювальні та музичні колективи, окремі виконавці, організатори зон відпочинку та розваг. Це близько двох тисяч учасників, понад півмільйона відвідувачів, десятки іноземних делегацій та сотні журналістів.

Більш детальну інформацію про умови участі та бланк заявки можливо отримати на сайті: https://yarmarok.in.ua/
Бажаючим прийняти безпосередню участь у ярмарку необхідно звернутися до відділу розвитку малого бізнесу та підприємництва військо-цивільної адміністрації за адресою:
м. Торецьк, вул. Маяковського, 24А, кабінет 2.8, телефон (06247) 40080, 0952057620
Відділ розвитку малого бізнесу та підприємництва