тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Оголошено перший онлайн-конкурс стартап-проєктів

Регіональний акселератор GCIP для інновацій, технологій та стартапів у Донецькій області оголошує ПЕРШИЙ ОНЛАЙН-КОНКУРС екологічно дружніх стартап-проєктів.
До участі запрошуються:
– представники малого та середнього бізнесу з терміном реєстрації не більше 3 років
– студенти ЗВО
– учні закладів загальної середньої освіти,
– організації,
– творчі колективи
– наукові товариства та спілки
– фізичні особи-винахідники.

Проєкти мають бути спрямовані на запровадження «чистих технологій» (будь-яких процесів, продуктів або послуг, які знижують негативний вплив на навколишнє середовище за рахунок значного підвищення енергоефективності виробництва, сталого використання ресурсів (з поводженням відходів включно або заходів щодо захисту навколишнього середовища) та мати результатом скорочення викидів парникових газів та інших забруднюючих речовин у навколишнє середовище.

Інноваційна розробка може представляти собою продукт, технологію, методологічний підхід, програмне забезпечення, дизайн-проєкт.
Конкурс передбачає навчальну програму, відбір проєктів, підтримку напівфіналістів та фіналістів і фінансову допомогу 5 проєктів-переможців.
Якщо у Вас є ідея, але Вам не вистачає знань, досвіду чи фінансування для її реалізації – візьміть участь у конкурсі стартап-проєктів та отримайте підтримку і консультації від провідних експертів та можливість виграти фінансування власної ідеї.
Дедлайн подачі анкети-учасника: 16 червня 2021
Анкета для участі у конкурсі:
Контакти:
+380957157204
reg.acc.ddpu@gmail.com
Відділ розвитку малого бізнесу та підприємництва