тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ НАРАДИ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ З ПИТАНЬ ЗАПОБІГАННЯ ПОШИРЕННЮ ІНФЕКЦІЙНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ В ОРГАНІЗОВАНИХ КОЛЕКТИВАХ

У зв’язку зі зростанням захворюваності дітей на ротавірусну хворобу фахівцями відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Торецького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області було проведено онлайн-нараду з директорами закладів дошкільної та загальної середньої освіти Торецької громади з питань запобігання поширенню інфекційних захворювань в організованих колективах. Також до заходу долучились представники Центру соціально-психологічної реабілітації дітей м. Торецька, Торецького професійного ліцею та Новгородської спеціальної школи № 38 Донецької обласної ради. На нараді були присутні близько 70 учасників.

Були висвітлені питання запобігання поширенню інфекційних хвороб, зокрема ротавірусної інфекції, дотримання вимог з організації харчування дітей відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 № 305, здійснення контролю за проходженням обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівниками закладів освіти згідно з чинним законодавством. Окремо було звернуто увагу на дотриманні правил особистої гігієни та запобіганні поширенню гострих респіраторних інфекцій серед працівників харчоблоків закладів освіти.

Торецьке управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області
На зображенні може бути: 7 людей та текст «trk.dpss -tyf-zkoo-phc яна бачурина еще 0 0)38 ç 哈 10:05 наталия ульянцева управлнн освти торецьк 是 ирина черкащенко ¥ здоо6 сонечко & plenaZo ukhina опорний информация встрече иннаелец міста горецък å включитьсубтитры включить начать показ 10:05 20.05.2021»
На зображенні може бути: 8 людей та текст
На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні