тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Вишиванка – кольорова душа України!

Як же круто, коли давні традиції підтримує сучасне суспільство і вдихає в них нове життя! У когось є улюблена вишиванка, що дісталась у спадок від бабусі, вишита її дбайливими руками, а хтось віддає перевагу сучасній сорочці в етно стилі. Але всіх їх об’єднує безмежна любов до нашої України, шана її традицій та духовного спадку.

Всесвітній день вишиванки (до речі, у 2021 році він буде святкуватися 20 травня) – це свято, яке запрошує кожного свідомого громадянина до абсолютно простого вчинку – одягнути вишиванку.

Тож, враховуючи карантинні обмеження, Головне управління ДПС у Донецькій області організує фотоконкурс «Вишиванка – кольорова душа України!».

Умови конкурсу:

  • опублікувати у себе на сторінці в Фейсбуці світлину в вишиванці у період з 14 травня по 20 травня 2021 року включно (під час проведення конкурсу сторінка має бути відкрита!);
  • публікацію з фотографією підписати хештегом #вишиванка_Донеччини або у коментарі до цієї статті написати «беру участь»;
  • підписатися на офіційну сторінку Головного управління ДПС у Донецькій області у Фейсбуці (якщо ще не підписані);

Репости та уподобання цієї публікації тільки вітаються;)  

Володар найоригінальнішого фотознімку отримає свій приз від Податкової Донеччини. Результати конкурсу будуть опубліковані 21 травня 2021 року.