тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Що робити у разі неможливості закриття робочої зміни на програмному РРО.

Шановні платники податків міста Торецьк! Головне управління ДПС у Донецькій області інформує, якщо суб’єкт господарювання користувач програмного РРО згенерував новий кваліфікований електронний підпис, то для подальшої роботи з програмним реєстратором розрахункових операцій (далі – ПРРО) за новим ідентифікатором ключа, необхідно подати Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого ключа про касира за формою J/F1391801 (далі – Повідомлення J/F1391801) з інформацією про новий ідентифікатор ключа з сертифікату, який використовується для підпису.

Якщо при цьому залишилась незакритою робоча зміна, то в графі «Тип підпису» Повідомлення J/F1391801 необхідно вказати «Старший касир».

Функція «Старшого касира» полягає у тому, щоб у разі не закриття зміни касиром та/або неможливістю виконати закриття зміни на такому ПРРО, зайти у вже відкриту іншим касиром зміну та здійснити її закриття.

Водночас, рекомендуємо скасування електронних ключів касирів або їх сертифікатів, виконувати після закриття зміни таким касиром.

Дізнавайтеся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Донецькій області у мережі Facebook.

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX»

t.me/infoTAXbot