тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Вчора відбувся візит до нас надзвичайно поважних гостей.

Голова комітету закордонних справ Парламенту Естонії пан Марко Міхкельсон,
Надзвичайний і Повноважний Посол Естонської Республіки в Україні пан Каймо Кууск, Надзвичайний і Повноважний Посол Латвійської Республіки в Україні пан Юріс Пойканс, Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні пан Вальдемарас Сарапінас разом з представниками посольств та пані Іриною Геращенко ознайомились з оперативною обстановкою в смузі відповідальності бригади.

Одна справа, коли чуєш про це десь з новин, або читаєш на папері, а зовсім інша справа, коли ти ці всі місця, які щоденно звучать у зведеннях, бачиш на свої очі.
Коли бачиш ту водонасосну станцію, яку російсько – окупаційні війська використовують як військову споруду, коли своїми очима бачиш терикони, які упродовж останніх років використовуються ворогом як опорні пункти та несуть смерть – саме в такий час приходить відчуття, що війна – це не щось примарне, та таке, що існує десь там, далеко, а сувора реальність.
І тим більш нам приємно, що під час спілкування не було відчуття, що гості з інших держав, як з іншого всесвіту. Ми відчували їх підтримку, бачили, що їм все чудово зрозуміло, хто є хто, та на чиєму боці правда.
Ми вдячні гостям за візит та із задоволенням будемо чекати їх ще раз.
Разом – ми сила. Лише разом, в одній великій європейській сім’ї, ми зможемо перемогти ворога.
І нам, і їм зрозуміло, що іншого шляху, окрім Перемоги в нас не має. Росія-ворог.
Слава Україні!
Пресслужба 10 окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”