https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

14 квітня Департаментом охорони здоров’я облдержадміністрації була проведена нарада у форматі телеконференції щодо надання медичної допомоги хворим на COVID-19.

Старт вакцинальної компанії (1-й етап) розпочався з 24.02.2021р. Мобільною бригадою КНП «ЦПМСД» м. Бахмут в місті Торецьку було провакциновано 50 осіб. Департаментом було відмічено, що найкраще організована робота у пункті щеплення базі амбулаторії ЗП-СМ № 1 у місті Торецьку.
З 29.03.2021 року розпочато 2-й етап вакцинування. З першого ж дня вакцинації медичні працівники КНП «ЦПМСД» активно включились в роботу. На 14.04.2021 року медпрацівниками пункту щеплення амбулаторії ЗП-СМ № 1 провакциновано 200 осіб (100%) цільової групи населення згідно Дорожньої карти, що також було відмічено Департаментом.
15.04.21 року очікуються поставки вакцини Sinovak, яка передбачена в першу чергу для наступних цільових груп:

– маломобільних груп населення;
– осіб, які здійснюють догляд за ними;
– вчителі, які задіяні в ЗНО.
Надалі будуть поставки вакцини Pfizer, яка передбачена наступним групам населення:
– особи, які знаходяться в інтернатах;
– особи, які знаходяться в будинках для літніх людей.
НАГАДУЄМО для запису на вакцинацію:
Пункт щеплення амбулаторії ЗП-СМ № 1 (кабінет №6) працює з понеділка по п’ятницю з 8 до 14 години. Записатися на вакцинацію можливо в реєстратурі амбулаторії загальної практики – сімейної медицини №1 по телефону 066-862-19-80 з понеділка по п’ятницю, також можливо записатися за допомогою програми «HELSI PRO», порталу «Дія», через контакт – центр МОЗ 0-800-60-20-19 або стандартним шляхом через сімейних лікарів.
Бережіть своє здоров’я! «Захистимося разом: вакцини діють!».
З повагою заступник директора КНП «ЦПМСД» м. Торецька
Лариса ПЕЦ
На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні