https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

4 квітня – міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки.

Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй визначила, що 4 квітня кожного року буде відзначатись Міжнародним днем просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги з протимінної діяльності. Його метою є підвищення обізнаності про небезпеку мін та вибухонебезпечних залишків війни та сприяння їх знищенню.
День просвіти з питань мінної небезпеки також має сприяти розвитку національних спроможностей із протимінної діяльності в країнах, де міни та вибухонебезпечні залишки війни становлять серйозну загрозу безпеці, здоров’ю та життю цивільного населення.
Надзвичайно важливим є питання підвищення обізнаності про мінну небезпеку. Тож вивчайте інформаційні матеріали державних служб й гуманітарних організацій та поширюйте їх. Зокрема, корисну інформацію про мінну небезпеку, у тому числі пізнавальні відеоматеріали для дітей, можна знайти на освітньому сайті http://www.stopmina.com/uk створеному Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) разом з Данською радою у справах біженців та Данською групою з розмінування.

Військово-цивільна адміністрація міста Торецьк закликає Вас ставитися серйозно до своєї безпеки та безпеки своїх близьких!