https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

01 КВІТНЯ 2021 РОКУ КЕРІВНИКОМ ТОРЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ БАХМУТСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ ВАСИЛЕМ ЧИНЧИКОМ БУЛО ПРОВЕДЕНО «ПРЯМУ ТЕЛЕФОННУ ЛІНІЮ»

На пряму телефонну лінію звернулось 11 жителів міста. Були порушені питання щодо ремонту ліфтів, роботи міського транспорту, ліквідації аварійних дерев, теплопостачання, стану доріг, ремонту будинків та інші питання благоустрою міста.  

На більшість питань було надано усні роз’яснення під час телефонної розмови. Звернення, які потребують додаткового розгляду, зареєстровані та направлені на виконання відповідним спеціалістам.  Про результати розгляду громадяни будуть поінформовані в письмовій формі.

З графіком проведення телефонного зв’язку «пряма лінія» населення з керівним складом військово-цивільної адміністрації м.Торецьк Донецької області на квітень 2021 року можна ознайомитись на офіційному сайті ВЦА https://www.toretsk-vca.gov.ua/dodatkova-informatsiya/111-grafik-pryamoj-linii або на шпальтах газети «Шахтарський Торецьк».

Возможно, это изображение (1 особа, сидит та у приміщенні)

Возможно, это изображение (2 людини, люди сидять та у приміщенні)