тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

24 лютого в приміщенні центральної бібліотеки ЦБС м. Торецька відбувся захід щодо презентації книги коміксів “Протистояння. Червоний терор”.

Зустріч відбулася у форматі zoom-конференції з авторами першого українського коміксу «Протистояння. Червоний терор» компанії SpringComics Максимом Курінним та Олександром Корешковим. Комікс розповідає про одну з передумов Голодомору – спротив українського народу більшовицькому режимові за часів Української революції 1917-1921 рр.
Захід було проведено спільними зусиллями з відділом ЦВС штабу командування Сухопутних військ ЗС України та групою ЦВС штабу ООС (м. Бахмут) для здобувачів освіти ЗЗСО І-ІІІ ступенів “Спеціалізована школа з поглибленим вивченням англійської мови”, ЗЗСО І-ІІІ ступенів №7, ЗЗСО І-ІІІ ступенів №10, яким поталанило отримати примірники славнозвісного видання.
Здобувачі освіти мали змогу в онлайн-форматі обмінятися своїми враженнями про комікс, спільно розшукати реальні та вигадані факти на малюнках та поставити запитання самому автору.

Колектив центральної бібліотеки висловлює вдячність авторам коміксу Олександру Корешкову та Максиму Курінному та всім небайдужим учасникам за підтримку проєкту, а також його впровадження в медіаосвіту та національно-патріотичне виховання дітей та молоді.
Возможно, это изображение (17 людей, люди стоять та у приміщенні)
Возможно, это изображение (одна або кілька осіб та у приміщенні)
Возможно, это изображение (1 особа, стоїть, сидит та у приміщенні)
Возможно, это изображение (одна або кілька осіб, люди стоять, офіс та у приміщенні)