https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

18 лютого в приміщенні військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Донецької області під головуванням керівника військово-цивільної адміністрації Василя Чинчика відбулось засідання комісії з питань захисту прав дітей.

На комісії були розглянуті питання, що стосувались соціального захисту та виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у сімейному оточенні.
З метою соціального захисту дітей, що проживають у сім’ях, які опинились у складних життєвих обставинах, комісією було прийнято рішення взяти під соціальний супровід Торецького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді п’ять родин, які проживають на території міста Торецька.
Разом з тим членами комісії прийнято рішення про зняття з соціального супроводу іншої сім’ї, в якій проведена спеціалістами ЦСССДМ соціальна робота з батьками призвела до позитивних результатів та мінімізації складних життєвих обставин.
Крім того, комісією було розглянуто і затверджено річні індивідуальні плани соціального захисту дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Враховуючи всі обмеження, яких необхідно дотримуватись для запобігання поширенню на території міста Торецька коронавірусної інфекції COVID-19, військово-цивільна адміністрація міста Торецька продовжує вживати заходів для захисту прав та інтересів дітей.
Возможно, это изображение (одна або кілька осіб, люди сидят та у приміщенні)
Возможно, это изображение (одна або кілька осіб, люди сидят та у приміщенні)