https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

11 лютого відбулась робоча поїздка в місто Торецьк директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергія Головченка.

11 лютого відбулась робоча поїздка в місто Торецьк директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергія Головченка. Під час зустрічі, яка відбулась за участі в.о. заступника керівника військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Людмили Єслюкової, Сергій Головченко наголосив про відповідальну місію роботи Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а саме – формування у свідомості кожного жителя міста потреби в руховій активності, як необхідної складової здорового способу життя та запоруки успішного розвитку в процесі життєдіяльності.
Протягом заходу було розглянуте питання щодо можливості створення в місті комунального закладу Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Разом з тим обговорили проблемні питання, вирішення яких дозволить перейти до наступного етапу створення та формування центру фізичного здоров’я населення ― Спорт для всіх.
Головним для розв’язання цієї проблеми є пошук фінансових ресурсів для створення необхідної бази функціонування центру. Також проблемним питанням є недостатня укомплектованість кваліфікованими фахівцями, та забезпечення їх належними умовами праці.

Окремого вирішення потребує питання забезпечення відповідними інструкторами у роботі з населенням.

Створення центру дозволить залучити широкі верстви населення до регулярних оздоровчих занять, організувати надання фізкультурно-спортивних послуг, поєднати масові та індивідуальні форми організації фізкультурно-спортивної роботи за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення.