https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

ДЛЯ ЖИТЕЛІВ СХОДУ УКРАЇНИ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ КУРС «ЯК БУДУВАТИ БІЗНЕС ОНЛАЙН»

Ви – підприємець або самозайнята особа? Ви хочете навчитись швидко та без зайвих зусиль будувати команду онлайн? Охоче дізнаєтесь про те, якими сервісами та інструментами користуються в усьому світі? Прагнете розібратись, як не впустити унікальні можливості співпраці? Хочете почути приклади успішних переходів в онлайн-режим в Україні?

Реєструйтеся на платформі “Прометеус» на  безкоштовний навчальний курс «Як будувати бізнес онлайн».

Курс розрахований на чотири тижні.

Слухачі курсу дізнаються, як організувати роботу бізнесу в інтернеті, просувати справу в умовах віддаленої роботи, керувати віддаленою командою, отримати психологічну допомогу, опанувати мистецтво перемовин у цифровому середовищі та розвивати корпоративну культуру у бізнесі.

По завершенню курсу учасники, які наберуть певну кількість балів, отримають сертифікати.

Докладніша інформація про курс та реєстрація: 

https://courses.prometheus.org.ua/…/course-v1:Prometh…/about

Довідково: «Прометеус» – це платформа масових відкритих онлайн-курсів з різної тематики. Грантова та освітня допомога підприємцям на Сході України надається Проєктом USAID в рамках інформаційної кампанії “Схід економічних можливостей”. Кампанія покликана привернути увагу всієї України до потреб і можливостей Сходу, адже ще ніколи у регіоні не було стільки ініціатив, покликаних покращити рівень життя населення, розвивати бізнес у перспективних галузях економіки, відновлювати інфраструктуру. Ще ніколи не було стільки проєктів, готових залучати інвестиції та допомагати стати регіону сильним, креативним та привабливим для роботи й життя.

 

Відділ розвитку малого бізнесу та підприємництва