тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

«Мобільний кейс» – це доступні адміністративні послуги для окремих категорій громадян!

В рамках Програми ООН з відновлення та розбудови миру та компоненту «Місцеве самоврядування та реформа децентралізації влади», військово-цивільній адміністрації міста Торецьк передано Мобільний кейс, завдяки якому отримати адміністративні послуги в зручних умовах можуть окремі категорії громадян.
 Мобільний кейс – це компактна валіза укомплектована міні ноутбуком, принтером, сканером і модемом. Завдяки «Мобільному кейсу» будь-яка людина, яка за станом здоров’я не може пересуватися, отримує адміністративну послугу за місцем перебування.
Дані послуги можуть отримати такі категорії громадян нашого міста:

 люди з інвалідністю;

 хворі, що за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись та/або перебувають на стаціонарному лікуванні у медичних закладах м. Торецька;
 мешканці похилого віку від 80 років і старше.
Стан здоров’я підтверджується довідкою сімейного лікаря завіреною печаткою завідуючого відповідного відділення медичного закладу або довідкою медико-соціальної експертної комісії про те, що суб’єкт звернення потребує стороннього догляду, випискою з історії хвороби амбулаторного хворого.
Надання послуг за допомогою «Мобільного кейсу» поширюється на всі адміністративні послуги згідно з Переліком послуг, що надаються в Центрі надання адміністративних послуг міста Торецька (далі ЦНАП), крім послуг з реєстрації нерухомості, бізнесу та оформлення паспорту громадянина України та громадянина України для виїзду за кордон.
Для отримання послуги необхідно, щоб хтось із рідних, сусідів або ж соціальний працівник звернувся до ЦНАПу особисто за адресою: 
м.Торецьк, вул. Дружби, 24 з оригіналами всіх необхідних документів та надав заявку на отримання послуги за допомогою «Мобільного кейсу».
У разі відсутності повного комплекту необхідних документів, послуга не надається.
Виїзна послуга з використанням «Мобільного кейсу» безкоштовна, оплата здійснюється тільки за послуги, за які передбачений адміністративний збір за законом.
Консультацію можливо отримати за телефоном
 0892502127
Ми працюємо для Вас!