тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

В рамках регіональної програми «Забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2018-2020 роки»…

В рамках регіональної програми «Забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2018-2020 роки», 15 грудня 2020 року під головуванням керівника військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Донецької області Василя Чинчика відбулось засідання міської комісії з виконання заходів на 2020 рік щодо забезпечення житлом у м. Торецьку дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.
На засіданні було розглянуто ряд питань, зокрема розгляд пропозицій на придбання однокімнатних квартир в м. Торецьк на вторинному ринку на умовах співфінансування 50/50 з обласного та місцевого бюджетів. За результатами засідань комісії пільгові категорії громадян, зокрема діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, особи з їх числа отримають впорядковане житло для постійного проживання.

#торецьк_info

На изображении может находиться: 3 человека, в помещении

На изображении может находиться: 1 человек, сидит и в помещении

На изображении может находиться: 1 человек, сидит, офис и в помещении