https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

У 20 БУДИНКАХ ОСББ МІСТА ТОРЕЦЬКА ЖИТЕЛІ ВЖЕ СОРТУЮТЬ СВОЇ ВІДХОДИ

Завдяки реалізації проєкту «Впровадження сортування відходів в ОСББ міста Торецьк – Забиваємо баки» який ініціювала ГО «ЕКО ГУРТ» за підтримки військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Донецької області у місті Торецьк створено 50 сортувальних станцій на базі ОСББ.

На сьогоднішній день тренери  ГО «ЕКО ГУРТ» вже провели 20 онлайн заходів з підвищення знань щодо основ сортування своїх відходів для 130 жителів ОСББ нашого міста.

Також у межах проєкту була організувала онлайн конференція «Громада-бізнес-влада». Учасниками якої стали представники військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Донецької області, ОСББ, бізнесу, та громадських організацій.

Головна мета проєкту – активізувати громади міста, підвищити ефективність взаємодії між громадою, представниками бізнесу та військово-цивільною адміністрацією міста Торецьк Донецької області задля економічного розвитку шляхом впровадження роздільного збору відходів в ОСББ місті Торецька.

Сортування побутових відходів у ОСББ – це дієвий інструмент отримання доходів на благоустрій їхньої прибудинкової території. Але цей проєкт це ще гарний приклад того, як не лише заробляти, але й раціонально використовувати вторинну сировину, а також не шкодити природі. На сьогодні  жителі ОСББ – учасників зможуть відсортувати пластик, скло та папір.

Проєкт «Впровадження сортування відходів в ОСББ міста Торецьк – Забиваємо баки» реалізується ГО «ЕКО ГУРТ» за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» в межах національного проєкту «Децентралізація» та Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

#UNRPP #ВзаємодіяПлюс  #ЕкоГурт  #Еко_гурт #Забиваємо_баки