тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Продовжується реалізація проєкту «Капітальний ремонт будівлі закладу загальної середньої освіти I-III ступенів № 3 «Спеціалізована школа з поглибленим вивченням англійської мови»

В межах Надзвичайної кредитної програми для відновлення України, за кошти Європейського інвестиційного банку в місті Торецьк продовжується реалізація проєкту «Капітальний ремонт будівлі закладу загальної середньої освіти I-III ступенів № 3 «Спеціалізована школа з поглибленим вивченням англійської мови» військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Донецької області за адресою: м.Торецьк, вул. Євгена Седнєва, 3».
Наразі продовжуються будівельні роботи:
монтаж електричної мережі на першому та другому поверхах;
демонтаж цегляних перегородок.

Експертом-інженером ООН з будівельних питань здійснено моніторинговий візит на будівельний майданчик та перевірено хід реалізації проєкту. Будівельні роботи здійснюються зі значними відставанням від календарного графіка виконання робіт.

З метою своєчасної реалізації проєкту, експерт ООН наголосив про необхідність внести зміни в календарний графік виконання будівельних робіт та надалі здійснювати будівельні роботи відповідно до календарного графіка (зі змінами).
У разі наявності пропозицій та/або скарг просимо звертатись:
електронна адреса: inbox@toretsk-rada.gov.ua
тел. 4-31-62
Відділ економіки та інвестиційного розвитку
військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Донецької області

#торецьк_info