тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

З Днем захисника України та Днем Українського козацтва!

Шановні захисники незалежної України!
Вітаю Вас з Днем захисника України та Днем Українського козацтва!
14 жовтня – особливий день для мільйонів українців. Глибокі традиції вшанування захисників рідної землі у день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці сягають ще козацьких часів. Богородиця стала Покровителькою для воїнів легендарної Української Повстанської Армії. Під її захист стають і новітні герої. Усі ті, хто сьогодні повертає повагу та честь до звання військового.
У цей святковий день з вдячністю вшановуємо тих, хто присвятив своє життя служінню України, та сьогодні стоїть на варті суверенітету та цілісності нашої держави. В глибокій жалобі схиляємо голови перед військовослужбовцями, які віддали своє життя за збереження суверенітету та територіальної цілісності нашої країни. Велика вдячність і повага всім, хто сьогодні хто несе військову службу в зоні бойових дій, їхній відданості українському народові, незламній силі волі та героїзму.
Щиро вітаю всіх захисників України! Бажаю Вам і Вашим родинам мирного неба, міцного здоров’я, щастя і довголіття. Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною!

Слава Україні!

З повагою,
керівник військово-цивільної
адміністрації м. Торецьк
Донецької області
Василь ЧИНЧИК