https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Управління соціального захисту населення військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Донецької області повідомляє!

22 серпня 2020 року набув чинності Порядок та умови реалізації пілотного проєкту «Монетизація одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» у 2020—2021 роках, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 № 744 «Деякі питання реалізації пілотного проєкту з монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка».
Право на отримання грошової компенсації мають громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які разом з дитиною на законних підставах проживають на території України, є її батьками, патронатними вихователями, прийомними батьками, батьками-вихователями, опікунами і забезпечують належні умови для догляду за нею та її виховання.
Грошова компенсація не виплачується у разі:

 відмови від новонародженої дитини;
 відбування матір’ю покарання у місцях позбавлення волі та подальшого перебування новонародженої дитини в будинку дитини при установі виконання покарань;
 смерті новонародженої дитини в пологовому будинку;
 отримання одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка».
Грошова компенсація є одноразовою виплатою на кожну народжену дитину. Виплата грошової компенсації проводиться у грошовій безготівковій формі шляхом перерахування коштів на спеціальний рахунок отримувача, відкритий в акціонерному товаристві комерційний банк «ПриватБанк». Грошова компенсація призначається, якщо звернення за нею надійшло не пізніше ніж через 12 місяців з дня народження дитини.
Для призначення грошової компенсації подаються такі документи:
 заява у паперовій формі із зазначенням реквізитів спеціального рахунка;
 копію свідоцтва про народження дитини;
 копію посвідки на постійне проживання/посвідчення біженця/довідки про звернення за захистом в Україні (для іноземця та особи без громадянства)/посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту;
 копію документа про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків;
 копію рішення про встановлення опіки (у разі здійснення опіки над дитиною);
 копію рішення про влаштування дитини в сім’ю патронатного вихователя (для патронатного вихователя);
 копію рішення про влаштування дитини до дитячого будинку сімейного типу або прийомної сім’ї (за потребою);
 довідку з пологового будинку про неотримання одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» (у разі народження дитини у пологовому будинку в 2020 році).
Також, можливо подати заяву в електронній формі.
До заяви в електронній формі отримувач додає фотокопії вищезазначених документів (крім документа про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків). На заяву та документи, що подаються в електронній формі накладається кваліфікований електронний підпис отримувача.
Пілотний проєкт «Монетизація одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» реалізовується з 1 вересня 2020 року по 31 грудня 2021 року.
Для отримання додаткової інформації звертайтесь до спеціалістів Управління за телефоном: (06247)40263, (06247)40205.