тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

У Палаці Культури “Україна” відбулась відкрита урочиста зустріч з нагоди Дня підприємця!

Керівник військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Василь Чинчик привітав бізнес-спільноту з прийдешнім святом та нагородив грамотами, подяками та подарунками активних підприємців Торецької громади.
За результатами ХІІ регіонального конкурсу “Підприємець року 2020” дипломом переможця конкурсу в галузі “За високий рівень соціальної відповідальності в малому бізнесі” та відзнакою нагороджено підприємця Наталію Лебедіну, а дипломом лауреата конкурсу в номінації “Підприємець року в галузі житлово-комунального господарства” та відзнакою нагороджено Віліну Саєнко.

До урочистих привітань та нагородження долучились керівник Торецької державної податкової інспекції Ольга Федоренко, Торецького міського центру зайнятості Ольга Боровська, начальник Торецького об’єднаного Управління ПФУ Олексій Федченко та голова організації “Центр ініціатив підприємців міста Торецьк” Віліна Саєнко.

Колектив музичної школи ім. І.Карабиця та Громадська організація “Ініціативна молодь українського Нью-Йорка” привітали підприємців Торецької громади музичними подарунками!