https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Торецьке об’єднане управління Пенсійного фонду України повідомляє…

Торецьке об’єднане управління Пенсійного фонду України повідомляє, що з 1 липня Пенсійний фонд України впровадив сервіс автоматичного призначення пенсій по досягненню необхідного віку. На цей час управлінням вже призначено пенсії в автоматичному режимі 13 особам.
Особливістю новації є те, що особам, які скористуються нею, пенсію буде призначено без особистого звернення до територіального органу Пенсійного фонду на підставі поданих документів через портал електронних послуг (https://portal.pfu.gov.ua).
Сервіс дозволяє надати всю необхідну інформацію завчасно та провести перевірку наявних у Пенсійному фонду даних.

Користувачу, який не є одержувачем пенсійних виплат та який авторизувався на Порталі Пенсійного фонду України за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП), надається можливість сформувати та подати анкету-заяву на автопризначення пенсії, а саме:

-заповнити атрибути анкети (загальні дані; дані документу, що посвідчує особу; адреси проживання та реєстрації; дані щодо виплати пенсії та отримання пенсійного посвідчення);
-додати скан-копії документів, які є обов’язковими для подання анкети-заяви та які користувач вважає необхідним надати до Пенсійного фонду України для підтвердження його права на автоматичне призначення пенсії, та для визначення в автоматизованому режимі найбільш вигідного варіанту для призначення пенсії.
За результатами опрацювання анкети-заяви, в Пенсійний фонд України користувач на вебпорталі отримує інформацію щодо стану її обробки та за даними анкети-заяви в автоматизованому режимі буде проінформований про настання права на призначення пенсії, включаючи дату такого призначення, та її розмір.
Вебпортал Пенсійного фонду України постійно оновлюється та розширює перелік послуг, які надаються в електронному вигляді, що робить систему призначення пенсії більш відкритою та доступною для кола осіб, сучасних та активних, які саме зараз набувають пенсійного віку або право на призначення пенсії.
Будь-яку інформацію про стан пенсійного забезпечення також можливо отримати за телефонами «гарячої лінії»
? (06247) 4-27-64
Електронна пошта Торецького ОУПФУ r82@dn.pfu.gov.ua
Skype адреса для відеозв’язку: pfu_05133