тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

ГРАНТОВА ПІДТРИМКА БІЗНЕСУ

Данська Рада у справах біженців – Данська Група з розмінування / DRC – DDG відкриває новий конкурс грантової підтримки бізнесу.

На що гранти?

Допомога надається на підтримку бізнес-діяльності і збереження існуючих робочих місць (з огляду на епідеміологічну ситуацію, поширення коронавируса COVID-19 і введення карантинних обмежень).

Хто може стати учасником?

Власники мікро, малого і середнього бізнесів на території Донецької та Луганської областей. Допомога надається тим бізнесам, які планують зберегти існуючі робочі місця шляхом адаптації / перепрофілювання / переорієнтація своєї діяльності.

Які вимоги?

 

Бізнес, що діє, який був рентабельним до поширення COVID-19 і введення карантинних обмежень. Детальний бізнес-план і чітке розуміння схеми реалізації (залучені кошти повинні реально допомогти протриматися, якщо буде нова хвиля карантину).  Відсутність юридичних і правових перешкод, а також порушень чинного законодавства.

Яка сума грантової допомоги?

Програма передбачає надання фінансової допомоги в розмірі до 5000,00 доларів США в залежності від кількості робочих місць, які планується зберегти, а також від індивідуальних потреб бізнесу, пов’язаних з адаптацією / перепрофілюванням / переорієнтацією бізнес-діяльності.

Ознайомитися з детальними вимогами і подати заявку на отримання гранту можна тут:

https://lap.drc.ngo/title/sme-covid

Використовуйте нову можливість для вашого бізнесу!

Відділ розвитку малого бізнесу та підприємництва