тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

УВАГА! Оформлення житлової субсидії через інтернет!

Управління соціального захисту населення військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Донецької області (далі – Управління) повідомляє, що для призначення житлової субсидії громадяни мають можливість подати заяву та декларацію ОНЛАЙН на сайті Мінсоцполітики України за посиланням: https://subsidii.mlsp.gov.ua/.

Міністерством соціальної політики України проведено роботу щодо доопрацювання програмного забезпечення електронного Сервісу в частині надання можливості прикріплення до заяви та декларації в електронному вигляді файлу із сканованою копією документів, а саме:

документи, що підтверджують факт перебування особи в складних життєвих обставинах;

договір оренди житлового приміщення;

документи, що підтверджують факт надання особою соціальних послуг;

 довідка про доходи, інформація про які відсутня у ДПС та Пенсійному фонді України;;

документи, що підтверджують факт перебування особи в складних життєвих обставинах;

інше.

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ! Заява та декларація для призначення житлової субсидії, подані ОНЛАЙН, мають бути підписані за допомогою кваліфікованого електронного підпису.

У разі отримання Управлінням надісланих в електронній формі заяви та декларації, в яких відсутній кваліфікований електронний підпис, житлова субсидія призначається лише після підписання заявником зазначених документів у паперовій формі протягом місяця з дня подання заяви та декларації в електронній формі.

У разі коли заяву та декларацію в зазначений строк не підписано незалежно від причин відсутності підпису заявника, громадянин (у разі бажання отримати житлову субсидію) зобов’язаний подати нові заяву та декларацію.

Для отримання додаткової інформації пропонуємо звертатися до спеціалістів Управління за телефоном: (06247)40263, (06247)40205.

#торецьк_info