https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Конкурс!

Друзі, до Дня Конституції України та Дня молоді військово-цивільна адміністрація оголошує КОНКУРС творчих робіт «Український Торецьк. Молодь & Конституція»

Запрошуємо до участі жителів міста Торецьк, Залізне, смт. Новгородське, Щербинівка та Північне!

Конкурс проводиться за двома напрямками: МАЛЮНКИ та ФОТОКОЛАЖ

Умови дуже прості:

Малюнок має поєднувати державну символіку, статті Конституції України в дії (наприклад зображення освітнього процесу в школі), також краєвиди громади. Обов’язкове використання слогану «Український Торецьк. Молодь & Конституція».

Фотоколаж має поєднувати світлини, селфі, фотографії автора з державною символікою, статті Конституції України в дії (наприклад фотографію автора на роботі чи в навчальному закладі), а також краєвиди громади. Обов’язкове використання на творчій роботі слогану «Український Торецьк. Молодь & Конституція».

Більш детально з умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланням https://drive.google.com/…/1Z5G0W9w3voJfxBSdG4NK-RHDW…/view…

Роботи приймаються до 7 червня 2020 року на електрону адресу відділу внутрішньої та інформаційної політики vvip.toretskrada@gmail.com.

Три учасники, що отримають найбільшу кількість голосів під час голосування на офіційному вебсайті ВЦА, стануть переможцями, а побачити їх роботи зможе кожен на площинах білбордів напередодні Дня Конституції України та Дня молоді.

Бажаємо успіхів та творчого натхнення!

#торецьк_info