тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Увага всім!

Враховуючи Постанову Кабінету Міністрів України від 11 березня №211, з метою запобігання виникнення та поширення захворювання на коронавірус 2019-nCoV, в Торецьку та прилеглих населених пунктах (м. Залізне, смт Північне, Новгородське та Щербинівка) запроваджується 3-тижневий карантин – з 12 березня до 3 квітня.

На території громади призупинено освітній процес у закладах загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти всіх типів.
Разом з тим, введено обмеження на проведення масових заходів.
Роботодавцям рекомендовано, при можливості, переглянути робочий графік працівників у яких є діти.
Рекомендовано керівникам провести роз’яснювальну роботу з працівниками підприємств, організацій, установ, об’єктів торгівлі та харчування, ринків та в релігійних громадах щодо профілактичних заходів з недопущення поширення випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV.
Перевізникам громадського транспорту незалежно від форм власності, які працюють на маршрутах загального користування, необхідно забезпечити обробку транспорту дезінфікуючими засобами.
Керівникам суб’єктів господарювання усіх форм власності необхідно забезпечити наявність засобів гігієни в установах та громадських місцях, проведення термометрії та контролю за виконаними заходами.

Будьте завжди в курсі всіх новин і подій, шукайте інформацію за хештегом #торецьк_info