тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

20 лютого в Торецьку вшановували подвиг Героїв Небесної Сотні.

В інноваційному центрі для молоді та дітей «Teen Дім» відбувся інформаційно-просвітницький захід – воркшоп «Пам’ятаємо Героїв Небесної Сотні» за участі заступника керівника військово-цивільної адміністрації Олени Кульбачної, працівників ВЦА та молоді міста. Учасники заходу прослухали міні-лекцію про подвиг людей, які стали на захист гідності, свободи та права демократичного європейського вибору, після чого в пам’ять про Небесну Сотню власноруч виробили символічні серця з іменами загиблих Героїв.

Продовжились заходи в закладі загальної середньої освіти № 9 відкритою першістю міста з настільного тенісу, організованою відділом з питань молоді та спорту, за участі заступника керівника ВЦА Олени Кульбачної, мешканців міста.

В центральній бібліотеці для дорослих створено фото виставку «Герої не вмирають», відбулись тематичні заходи у Торецькому музичному коледжі. В музичній школі ім. І. Карабиця проведено лекцію – концерт «Зима, що нас змінила».

Почуття гідності та честі, право на самовизначення – головні цінності українців. Подвиг Героїв Небесної Сотні – взірець патріотизму для кожної людини і громадянина, свідчення єдності всіх поколінь українського народу. Світла пам’ять Героям! Слава Україні!

Будьте завжди в курсі всіх новин і подій, шукайте інформацію за хештегом #торецьк_info

Нет описания фото.

Нет описания фото.

На изображении может находиться: 1 человек

На изображении может находиться: один или несколько человек

На изображении может находиться: один или несколько человек

На изображении может находиться: 2 человека, люди сидят, стол и в помещении

На изображении может находиться: 1 человек, в помещении

На изображении может находиться: 1 человек

На изображении может находиться: 4 человека, люди сидят, стол, ребенок и в помещении

На изображении может находиться: 2 человека, люди сидят, стол, полоски и в помещении