тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

10 лютого у Донецькій ОДА під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Вадима Філашкіна та директора департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи ОДА Ігоря Бойка відбулась робоча нарада з питань відновлення житло

10 лютого у Донецькій ОДА під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Вадима Філашкіна та директора департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи ОДА Ігоря Бойка відбулась робоча нарада з питань відновлення житлових будинків, які пошкоджені внаслідок бойових дій. Участь у заході взяв заступник керівника ВЦА м. Торецьк Сергій Винник.

За підсумками обласної наради в Торецьку було проведено екстрену нараду під головуванням заступника керівника військово-цивільної адміністрації Сергія Винника, за участю відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, а також представників міської та селищних рад м. Залізне, смт. Новгородське, та Північне (в тому числі с. Курдюмівка). Головним питанням наради стало проведення термінової інвентаризації наявного пошкодженого житла в наслідок бойових дій та виявлення потреби у відновленні.

Заступник керівника надав доручення керівникам прилеглих населених пунктів здійснити невідкладні заходи з оновлення бази пошкодженого житла, виявлення потреби відновлення та надати всі необхідні документи для проведення подальшої співпраці з Донецькою ОДА та Департаментом з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи.

Звертаємось до мешканців м. Торецьк, Залізне, а також смт. Новгородське, Північне (в тому числі с. Курдюмівка) з проханням в найкоротші терміни звернутись до відповідних рад (адміністрації) для уточнення інформації щодо будинків пошкоджених в наслідок бойових дій, які на даний час не відновлені та потребують ремонту (дахів, дерев’яних перекриттів) та надати копії актів про пошкодження і підтверджуючі документи щодо права користуванням житлом.

Варто зазначити, що інформація стосується житлових, а не господарських будівель.

Будьте завжди в курсі всіх новин і подій, шукайте інформацію за хештегом #торецьк_info

На изображении может находиться: 5 человек, люди сидят

На изображении может находиться: 3 человека, люди сидят, стол, офис, экран и в помещении