https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Підприємці Торецька об’єднуються задля розвитку громади

14 січня ініціативна група торецьких підприємців зустрілась в інноваційному центрі для молоді та дітей TEEN Дім з метою формування офіційної профспілки для представників бізнесу міста та прилеглих населених пунктів.
Створення офіційної організації дозволить не тільки створити потужну команду однодумців, а й стане першим кроком в реалізації стратегічної цілі майбутньої об’єднаної громади. Підприємці розуміють, що саме бізнес може стати рушійною силою для розвитку міста та поліпшення якості життя тореччан. Одним з пріоритетів роботи організації стане залучення інвестицій в місто, створення робочих місць та реалізація соціальних проєктів. Наразі триває процес реєстрації організації та формування статуту.

Минулий 2019 рік став дуже ініціативним з боку підприємців міста, завдяки представникам бізнесу не тільки реалізовувались проєкти, а й відбувались фестивалі, гуляння та ярмарки. Військово-цивільна адміністрація міста Торецьк бажає новій бізнес-спільноті якісної командної роботи та звитяги в реалізації поставлених пріоритетних напрямків.

На изображении может находиться: 2 человека, люди сидят, цветок, стол и в помещении
На изображении может находиться: 9 человек, люди сидят и в помещении
На изображении может находиться: 2 человека, ребенок, часть тела крупным планом и в помещении
На изображении может находиться: 2 человека, часть тела крупным планом и в помещении