тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Сьогодні в Донецькій обласній державній адміністрації відбулась робоча зустріч голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка з представниками Профспілки працівників вугільної промисловості

Сьогодні в Донецькій обласній державній адміністрації відбулась робоча зустріч голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка з представниками Профспілки працівників вугільної промисловості, профспілки міста Торецьк, за участі заступника керівника ВЦА м.Торецьк Юрія Євсікова.

Під час зустрічі присутні обговорили наявну критичну ситуацію, що склалась на недержавній ТДВ “ОП “Шахта ім. Святої Матрони”, також були розглянуті питання щодо ліквідації заборгованості із заробітної плати, забезпечення електропостачання шахти для роботи водовідливів та вентиляції, а також перспективи подальшої роботи підприємства. На сьогодні заборгованість із заробітної плати по підприємству складає близько 22 млн грн.

З середини листопада 2019 року підприємство не видобуває вугілля, більшість працівників знаходяться відпустках без збереження заробітної плати. Погашення наявної заборгованості із заробітної плати цілком залежить від позиції керівництва Асоціації «Група Механік». Під час зустрічі голова Донецької ОДА Павло Кириленко висловив сподівання, що власники компанії виконають надану шахтарям обіцянку щодо виплат та визначиться щодо перспектив роботи ТДВ «ОП «Шахта ім. Святої Матрони» в рамках укладеного договору оренди.

Наразі Костянтинівським ВП Бахмутського ВП ГУНП в Донецькій області проводиться досудове розслідування у кримінальних провадженнях щодо безпідставної невиплати заробітної плати більш як за один місяць керівництвом ТОВ «Укргеосервіс».

Фото матеріали: прес-служба ДонОДА

На изображении может находиться: 1 человек, в помещении

 

На изображении может находиться: 4 человека, люди сидят, костюм, стол и в помещении