https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Оздоровлення та відпочинок дітей в дитячому таборі «Карпатські мрії» Івано-Франківської області

Управління соціального захисту населення військово-цивільної адміністрації міста Торецьк повідомляє, що Івано-Франківська обласна державна адміністрація запрошує  до  дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Карпатські мрії» Івано-Франківської області  70 дітей Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки віком від 7 до 16 років на оздоровчу зміну (21 день)  з 10 по 30 січня  2020 року.

 Проїзд до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Карпатські мрії» здійснюється централізовано  Департаментом соціального захисту населення Донецької обласної державної адміністрації. Оплата проїзду до м. Івано-Франківськ та в зворотному напрямку здійснюється за рахунок батьків.

ВАЖЛИВО! 70 безкоштовних путівок отримані на ВСЮ ДОНЕЦЬКУ ОБЛАСТЬ і путівки розподіляються  Департаментом соціального захисту населення Донецької обласної державної адміністрації по мірі надходження заявок від Управлінь соціального захисту населення в містах та районах.

Заяви приймаються від батьків або осіб, що їх замінюють,  до 16:00 13  грудня 2019 року.

За більш детальнішою інформацією звертайтеся до Управління соціального захисту населення військово-цивільної адміністрації міста Торецьк (м. Торецьк, вул. Євгенія Седнєва, б. 1, тел. 0508601335)  каб. № 10.