https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Комп’ютерна грамотність – як умова успішного працевлаштування

Для тих, хто невпевнено почуває себе за комп’ютером, у Торецькому міському центрі зайнятості в жовтні та листопаді 2019 році був проведений цикл семінарів із безкоштовного навчання основам комп’ютерної грамотності.

Усім навикам клієнтів навчала наш постійний партнер Молька Тетяна. Вона розповіла як працювати з операційною системою Windows, продуктами Microsoft Word, Microsoft Excel, PowerPoint та Google Chrome, ознайомила з Інтернет-сайтами щодо пошуку роботи, зокрема Державної служби зайнятості, а також слухачі виконали практичні завдання.

Провідний фахівець з відділу надання соціальних послуг Ганна Руденко  розповіла і показала як правильно розмістити резюме в «Електроному кабінеті шукача роботи», як за допомогою цього сервісу можна пройти тестування і визначити рівень власних професійних інтересів та як самостійно записатися на семінар.

Учасники семінару впевнені, що здобуті навички стануть корисними під час працевлаштування. Саме швидкість обміну інформацією впливає на ритм діяльності людей, допомагає швидше зорієнтуватися в тому чи іншому питанні, а в сфері зайнятості – значно полегшує пошук роботи.