тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Продовжується робота над впровадженням гендерно орієнтованого бюджетування в місті Торецьк

19 листопада в приміщенні інноваційного центру розвитку для молоді та дітей «TeenДім» відбулось засідання робочої групи з гендерно орієнтованого бюджетування військово-цивільної адміністрації міста Торецьк за головуванням заступника керівника ВЦА Олени Кульбачної.

Експертка з ГОБ ГО «Бюро гендерних стратегій та бюджетування» – Мирослава Дігтяр розповіла про досвід проведення гендерного аналізу бюджетних програм місцевих бюджетів. Наприкінці зустрічі відбулося спільне обговорення щодо збору даних, необхідних для здійснення гендерного аналізу бюджетної програми.

✔️ Разом з тим відбулась зустріч з представниками/-цями структури ООН Жінки і партнерами проекту, а саме: МБФ «Українським Жіночим Фондом», БФ «Єдність за Майбутнє», ГО «Бюро гендерних стратегій та бюджетування», МБФ «Українська Фундація Громадського Здоров’я», на зустрічі було презентовано Гендерний профіль що був підготовлений п’ятьма групами самодопомоги у місті Торецьк з інформацією про потреби та пріоритети жінок та чоловіків, проживаючих у громаді.