https://www.traditionrolex.com/14
тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

В Управлінні соціального захисту населення впроваджено сучасний сервіс – систему електронної черги

✔️ Система забезпечує управління потоком відвідувачів у режимі реального часу. Для запису в електронну чергу громадянину необхідно отримати талон, скориставшись терміналом, який встановлено в секторі очікування. Талон містить інформацію про час прийому, дату та індивідуальний номер клієнта в черзі. Після отримання талона клієнт у залі очікує виклику спеціаліста управління. Виклик відвідувача здійснюється за допомогою звукового та світлового сигналу на табло електронної черги.

✔️ 12 листопада працівники УСЗН презентували роботу системи, яку було встановлено в рамках реалізації проєкту ГО «Спорт Актив» «Підвищення якості надання адміністративних послуг у місті Торецьк Донецької області». Даний проєкт взяв участь у конкурсі малих грантів, який проведено у межах реалізації Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

✔️ В заході взяли участь заступник керівника військово-цивільної адміністрації м. Торецьк Юрій Євсіков, представник Програми ООН із відновлення та розбудови миру Анна Белявська, начальник УСЗН Олександр Кузін, партнери та співреалізатори проєкту – керівник ГО «Спорт Актив» Володимир Шатравка, представник ГО «Простір ініціатив» Лариса Орішкина, працівники відділу економіки та інвестиційного розвитку Олена Нємкова та Тетяна Ткачук.

✅ Впровадження електронної черги дозволить зробити процес прийому громадян в УСЗН більш прозорим та зручним, а також удосконалити організацію роботи управління.