тризуб
Торецька міська військова адміністрація
Бахмутського району Донецької області

Розпочинається щорічний 13-й Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття»

Розпочинається щорічний 13-й Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття», метою якого є підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, подолання історичних міфів.

Інформація про умови конкурсу:

  1. У конкурсі можуть брати участь учні старших класів, студенти, учителі, молодіжні громадські організації та творчі спілки. На конкурс можуть подаватися як індивідуальні так і групові проекти.
  2. Участь у конкурсі здійснюється на добровільних засадах.
  3. Конкурсні роботи та анкети учасника (учасників) слід надсилати на адресу vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net до 1 грудня 2019 року. Протягом грудня 2019 – січня 2020 року журі з числа професійних учителів, режисерів, громадських діячів опрацьовує конкурсні роботи та визначає переможців. Відзначання переможців відбуватиметься наприкінці січня 2020 року.
  4. До участі у конкурсі приймаються мультимедійні проекти – аматорські документальні та ігрові фільми й відеоролики у форматі .avi.
  5. Тривалість фільму не має перевищувати 8 хвилин.
  6. На початку відео роботи має бути чітко вказано назву матеріалу та його авторів.
  7. Авторський текст виконується українською мовою.
  8. До роботи слід долучити окремим файлом у форматі .doc анкету.
  9. Подані на Конкурс матеріали не рецензуються і не повертаються.
  10. При використанні у мультимедійних проектах кадрів з фільмів, репортажів та інших відеоматеріалів, які не були зняті авторами проекту, необхідно зазначити автора відеоматеріалу.

Питання і уточнення щодо умов конкурсу надсилати за адресою: vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net